We zijn nog niet eens op de helft van 2017, maar wij hebben de woninginrichting trends van 2018 al weer in het oog. In dit artikel vertellen wij welke trends er in 2018 zullen zijn, ideaal voor als je binnenkort het interieur van je woning wilt aanpakken. Zo wordt je een woninginrichting trendsetter met deze komende trends. Deze 3 interieurtrends worden getipt door Woonboerderij Maja in Drachten.

1. Subtiel hout

Er worden steeds meer traditionele elementen terug gehaald in het interieur design, dit hebben we in 2017 al gezien. Maar in 2018 verwachten wij dat er nóg veel meer subtiel hout gebruikt zal worden. Als je het ons vraagt wordt dit dé interieurtrend van 2018, daarom staat die ook als nummer 1 in onze lijst.

2. Metaal

Metaal zal in 2018 steeds populairder worden en waarschijnlijk samen met subtiel hout een trendy interieur vormen. Hout en (industrieel) metaal kan goed gecombineerd worden voor een industrieel interieur. Erg robuust en stoer!

3. Teksten in huis

In 2018 verwachten wij dat er meer teksten in huis te vinden zullen zijn. Neem bijvoorbeeld muurteksten met een mooie subtiele spreuk dat helemaal bij jullie gezin past. Of een kort maar krachtig tekstje op een kussen als “love” of “home”. Deze teksten geven een warm en gezellig gevoel. In 2018 is het helemaal hip om het verhaal van de bewoners te vertellen in het interieur.