Hoewel het een paar trends geleden juist de bedoeling was om veel kleur in het interieur aan te brengen, is het nu juist de bedoeling om terug te gaan naar een basic en puur interieur. Deze nieuwe trend, genaamd Back 2 Basic, brengt ieder interieur weer helemaal terug naar een rustige maar toch sfeervolle inrichting met veel wit- zwart- natuur- en grijstinten. De accessoires en meubels die worden gebruikt bij deze trend zijn voornamelijk ontworpen met rustige kleuren en strakke lijnen. Binnen het assortiment van Zen Lifestyle zijn vele artikelen te vinden om jouw huis helemaal aan te passen naar deze rustige stijl! De toevoeging van natuurproducten is ook zeker heel belangrijk bij deze trend, zo zie je veel natuurproducten gemaakt van hout, beton, riet, kurk en leder. Met back 2 basic krijg je een tijdloos interieur!

Less is More

De uitspraak ‘less is more’ kent iedereen wel! Sinds dit jaar past men deze uitspraak ook toe op het interieur. Bij deze trend maakt men gebruik van natuurtinten, natuurlijke producten en rustige kleuren. Zo is deze trend gemakkelijk toe te passen bij iedere eetkamerset. Veel mensen doen echter  langer met hun eetkamertafel dan met hun eetkamerstoelen, deze zijn dus ideaal om aan te passen naar deze nieuwe trend! Bij Zen Lifestyle zijn er vele prachtige eetkamerstoelen in het assortiment te vinden. Eetkamerstoelen gemaakt van een combinatie van hout en leder passen helemaal bij Less is More en Back 2 Basic, zoals Design Eetkamerstoel Motto Pebble. Deze prachtige stoel maakt iedere eetkamerset weer helemaal rustig en basic!

eetkamerstoelen

Een tijdloos interieur met Zen Lifestyle!


Bij Zen Lifestyle vind je vele meubelstukken om jouw interieur helemaal tijdloos en back2basic te maken. Pas je interieur aan met de prachtige eetkamerstoelen, fauteuils, kasten, tafels, banken en accessoires uit de prachtige winkel. Bekijk het assortiment van Zen-Lifestyle online of bezoek hun winkel in Wijchen bij Nijmegen!