Heb je thuis een saaie, kale muur die graag wat op zou fleuren? Er zijn talloze mogelijkheden om je wand op een creatieve manier te decoreren. Ben je op zoek naar inspiratie? In dit artikel geven we een aantal leuke tips voor jouw wanddecoratie!

Interieurstickers

Heb jij een lege wand en weet je maar niet hoe je dat leuk moet opvullen? Plak er dan interieurstickers op! Je kunt ze in verschillende soorten en stijlen krijgen daardoor past het bij elk interieur. De kwaliteit is ook uitstekend. Dus wil je het na een paar jaar weer vervangen met een andere bloem of iets leuks, dan haal je de interieursticker er gewoonweg weer af zonder de muur te beschadigen.

De interieurstickers kun je overal in je huis gebruiken. Of het nu je slaapkamer, kantoor, gang, wc of woonkamer is; het geeft altijd een gezellige uitstraling. Zelfs bedrijfspanden, restaurant en hotels maken inmiddels gebruik van interieurstickers. Het leukste ervan is dat je gewoon zelf kan kiezen welke ’look’ je de ruimte kan geven. En wat zeer populair is voor de kinderkamers, is dat je interieurstickers hebt waarbij je een naam op de muur plakt. Kies wel een bekend stickermerk, dan weet je dat de kwaliteit altijd goed is. Ook is het aan te bevelen om toch even de gebruiksaanwijzing door te lezen.

Bordverf

De meeste mensen hebben het nog nooit gehoord, maar het bestaat echt: bordverf! Je hebt net een nieuwe keuken in je huis laten plaatsen, maar je weet nog niet zo goed of er wel of geen tegeltjes op de muur moeten komen. Twijfel je erg? Kies dan bijvoorbeeld voor een soort schoolbord achter op de muur. De keuken is namelijk altijd het plekje waar het gezin samenkomt om te eten en te praten over hun dag. Daarom is het een leuke plek om een kleine oppervlakte te beschilderen met bordverf. Zo kan je bijvoorbeeld belangrijke afspraken opschrijven, tekeningen en zelfs boodschappenlijstjes op de muur tekenen.

Ook voor de kinderkamer is bordverf erg geschikt. De kinderen kunnen dan zonder straf lekker op de muur tekenen. Iets wat ze misschien altijd al wilden doen. 😉

Wanddecoratie


Wat is nou leuker dan je eigen familie- of trouwfoto aan de muur te hangen? Je kan je mooiste foto eigenlijk overal ophangen, zoals in de woonkamer, slaapkamer en zelfs buiten het huis! Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor het maken van een foto op canvas, want de canvas is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire wanddecoraties.

Kom je er maar niet uit welke foto je op wilt hangen? Kies dan voor een fotocollage van meerdere foto’s op canvas. Een collage kun je simpel en snel via online fotoprogramma’s samenstellen. Op die manier kun je je mooiste foto’s samenstellen, waardoor je je favoriete wanddecoratie maakt. Zo vergeet je nooit meer hoe fantastisch jouw familieweekend of trouwdag was!