Ik geef toe, ik dacht ook altijd dat alles wat niet van de Ikea kwam stervens duur was. Wij hadden net een nieuw huis gekocht en ik wilde af van De Zweedse concern look. De look had jarenlang trouwe dienst gedaan in mijn studententijd, waar ik nog steeds dankbaar voor ben, maar nu was het tijd voor iets anders. Sterker nog, ik wil echt een eyecatcher hebben in mijn woonkamer. Dus op zoek naar design meubels! In mijn hoofd had ik een mooie salontafel… Vervolgens zijn mijn hubby en ik in veel speciaalzaken in design meubels geweest, maar het was of heel duur, of de design meubels waren net niet onze smaak. Tja, wat doe je dan?

Meubel outlet zoeken?

Inderdaad! Op zoek naar een meubel outlet in design meubels. Wij krijgen maandelijks een reclamefolder binnen van een meubel outlet (ik zal de naam niet noemen) in design meubels. Echter nooit bij nagedacht, maar nu dé manier om goedkoop aan onze prachtige design meubels te komen en de salontafel van mijn dromen. Dus hup wij in ons vrije weekend erop af. Maar wat was deze meubel outlet een teleurstelling zeg. Allemaal goedkoop uitziende design meubels. Wat ze voor een salontafel vroegen was in mijn ogen ook niet echt meubel outlet waardig. Dus we moesten verder op zoek naar de perfecte salontafel. Vooral ik, want mijn man kluste liever in ons huis.

Salontafel online kopen?

Eigenlijk was ik er een beetje klaar mee, die zoektocht naar de perfecte salontafel voor in ons nieuwe huisje. Sterker nog, het nieuwe huis kostte stiekem toch ook wel aardig wat tijd. Vandaar dat ik de zoektocht naar een meubel outlet staakte en het Zweedse tafeltje uit mijn huurhuisje maar weer in mijn woonkamer toverde. Tot ik op een avond online wat zat te bekijken en ik ineens een blog las over een woning inrichten. Daar stond ook een link in naar Salontafelshop.nl. Mijn nieuwsgierigheid werd gelijk gewekt. Dus ik dacht, ik neem even een kijkje. Dit kijkje werd uiteindelijk een hele avond. Want hier hadden ze wel diverse betaalbare designmeubels en ja hoor, deze meubel outlet had MIJN salontafel!