Je huis is nooit af en je interieur kan altijd wel een opfrisser of een leuke aanvulling gebruiken. Dat fotolijsten je huis op een leuke manier kunnen aankleden weten de meeste wel. Omdat het lastig blijft om de juiste accessoires en aankleding te vinden, hebben wij hieronder een paar leuke trends en ideeën op een rijtje gezet.

Industriële lampen

Dé trend van 2017 qua verlichting zijn industriële lampen. Als je bijvoorbeeld Loods5 binnen loopt zal je overal kooilampen, lampen afgewerkt in beton en losse lichtbollen vinden. Als je bijvoorbeeld een grote houten tafel hebt in de keuken, is het een heel gaaf idee om er losse lichtbollen boven te hangen. Ze zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende groottes en stijlen. Je kunt dus 4 verschillende bollen ophangen met verschillende tinten.

Barglobe

Als je geen ruimte hebt voor een complete bar in je woonkamer of keuken, dan is een barglobe een goede optie. Een barglobe is zo’n wereldbol die je open kunt maken en waar je je drank in kwijt kunt. Ze zijn er in verschillende formaten te krijgen, dus als je wat meer ruimte nodig hebt om al je drank kwijt te kunnen, kan je ook een barglobe kopen met een bar eraan. In dit geval zit de globe in de bar verwerkt.

Whiskey glazen set

Als aanvulling op je barglobe kan je een mooie whiskey glazen set uitstallen. Zeker in 2017 waar whiskey weer enorm is toegenomen in populariteit. Er zijn zoveel mooie sets whiskey glazen met bijpassende karaffen te koop online, dat er zeker wat bij zit voor jouw interieur. Een paar mooie kristallen whiskey glazen met karaf kan je ook goed gebruiken voor een cocktail of andere mixdrankjes. Zet de whiskey glazen op een mooi dienblad met een ijsemmer en tang. Een echte eyecatcher!

Wandrek

Als je geen plek hebt voor een barglobe kan je de whiskey glazen en het karaf in een wandrek stallen. De verschillende plateaus en het strakke industriële design maakt het een unieke aanvulling op je interieur. Het geeft ruimte voor het uitstallen van bijvoorbeeld je whiskey glazen set, kaarsen en andere leuke accessoires.