Meubels huren voor je huis

Het huren van meubilair is veelal voordelig wanneer u deze voor een korte periode nodig heeft. Vanuit onderzoek is ook naar voren gekomen dat leegstaande woningen slechter verkopen dan een huis met meubels. Door meubels te huren bespaart u veel tijd en voorkomt u stress doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over o.a het uitzoeken, styleren transporteren en installeren. Daarnaast kan ook gedacht worden aan het huren van meubels of inrichting als oplossing voor een tijdelijk verblijf of overbrugging tot de eigen meubels worden geleverd. Wanneer u meubels gaat huren bij een verhuurbedrijf heeft u op deze manier één aanspreekpunt voor de (model)woning.

Tips bij het huren van meubels

Denk na wanneer je je huisinrichting gaat huren over de doelgroep van het huis dat je wil verkopen. Kun je de meubels en meubel keuze afstemmen op je doelgroep? Zijn dat bijvoorbeeld gezinnen, senioren, twee-verdieners of starters? Kun je met het meubel verhuurbedrijf in overleg of hebben ze een stylist in dienst die met jou kan afstemmen welke oplossing slim kan zijn?

Voordelen van meubels huren

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat de potentiele kopers kunnen inschatten hoeveel ruimte er in de kamer is. Bij een lege kamer in moeilijk in te schatten of er een tweepersoons bed kan staan en hoeveel ruimte er dan overblijft. Ook bij een woonkamer kan je een twee of driepersoonsbank neerzetten. Dan kan de koper inschatten of zijn bank, die misschien net wat groter of kleiner is er ook goed past. Bovendien ziet een gemeubileerd huis er stukken gezelliger uit. Zo bieden veel meubelverhuur bedrijven een voordelige oplossing voor elk interieurprobleem.

Meubels huren kosten

Wat zijn nu eigenlijk de kosten van meubels huren? Dat is gemakkelijk op te zoeken in een zoekmachine voor de verhuur zoals verhuur.nl maar ook uit een snelle blik bij verschillende aanbieders is al te zien dat je al kunt inrichtten vanaf zon 150,- eur per maand. Daarnaast kun je nog betere afspraken maken voor langere termijn. Of het nu gaat om een leegstaande huurwoning van een woningbouwcorporatie, een modelwoning van een projectontwikkelaar of uw eigen woning , meubels huren is de oplossing! Er zijn ook verhuurbedrijven die de verhuur verzorgen als one-stop-shop. Bij deze meubelverhuur kunt u naast meubilair huren ook terecht voor het huren van vloeren, raambekleding en woningfotografie voor het verkopen van uw woning. Iedere modelwoning krijgt een eigen aankleding met vloeren, gordijnen, afhankelijk van de doelgroep en de modelwoning. Alles in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Ideaal voor een woningbouwcorporatie of ontwikkelaar.

Meubels huren voor expats

Meubelverhuur, ofwel furniture rental, is met name voor expats een veel voorkomende term. Met het huisvesten van mensen komen er op de expat veel zaken af. Maar ook voor de werkgever kan het huisvesten van een gezin veel regelwerk meebrengen. De meubel verhuur is gericht op het ontzorgen van de expat en zijn werkgever. Deze verhuurbedrijven bieden een voordelige oplossing voor elk interieurprobleem. Uw werkgever of uzelf hoeft niet meer te denken aan aanschaf, levertijden, installatie, transport, service, verzekeringen etc. Heeft u specifieke wensen en voorkeuren op het gebied van meubelverhuur neem dan contact op met de verhuurbedrijven.