Steeds meer mensen willen na een warme zomerse dag ook ’s avonds langer buiten blijven zitten. In ons klimaat is dit niet altijd mogelijk. Het aanschaffen van een tuinkachel is dan de ideale oplossing. Tuinkachelgigant beschikt dan ook over een zeer groot assortiment aan verschillende soorten tuinkachels met een ruime keuze aan materialen, varianten en vormen. Wanneer je een hoger budget hebt voor een tuinkachel is de Pinacate Corten een zeer geschikte kandidaat. Deze tuinkachel is dan ook van alle gemakken voorzien.

Uniek design

De Pinacate Corten beschikt over een zeer uniek design en zal in iedere tuin dan ook direct opvallen en in het oog springen. De Pinacate Corten is dan ook maar liefst 150 centimeter hoog, 90 centimeter breed en 45 centimeter diep. Daarnaast weegt deze tuinkachel 104 kilo en is daarmee zeer robuust te noemen.

Van alle gemakken voorzien

De Pinacate Corten wordt met enkele extra eigenschappen geleverd waardoor deze tuinkachel van alle gemakken voorzien is. Allereerst zijn er vier wielen geplaatst onder de tuinkachel. Ondanks het zware gewicht is de Pinacate Corten op die manier toch zeer mobiel en de kachel is eenvoudig te verplaatsen naar een andere plek binnen je tuin. Ook beschikt deze tuinkachel over een uitneembaar rooster en uitneembare asla.

Schoon en eenvoudig in gebruik

Door de uitneembare asla is de Pinacate Corten zeer eenvoudig schoon te maken. Daarnaast houdt deze asla tijdens het gebruik van de kachel je terras en tuin schoon. Hierdoor hoef je na het gebruik van de tuinkachel niet eerst je terras schoon te maken. Je kunt op een zeer eenvoudige manier de asla uitnemen en de resten weg gooien. Ook het uitneembare rooster zorgt er voor dat je dit rooster gemakkelijk schoon kunt houden. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen of je dit rooster weer terug plaatst.