Betonvloeren zijn al jarenlang erg populair, maar in het laatste jaar is het een echte trend geworden. Betonvloeren zijn momenteel populairder dan ooit tevoren. Ze hebben een strak, stijlvol en robuust uiterlijk. Daarnaast past het bij vrijwel ieder interieur. In dit artikel vertellen we je meer over betonvloeren en de voordelen om te kiezen voor een betonvloer.

De trend

Betonvloeren bestaan al jaren en werden veel gebruikt in industriële gebouwen, dit maakt de vloer ook zo geschikt bij een industrieel interieur. De kleuren wit, grijs en zwart komen veel terug. Een betonvloer past bij vrijwel ieder interieur, dit maakt het zo tijdloos en modern op ieder moment. Met een betonvloer zit je niet vast aan een vast interieur, alles is mogelijk qua kleuren, stoffen en materialen. Een echte aanrader voor als je regelmatig van interieurstijl wisselt.

Voordelen van een betonvloer

Wij zijn erg enthousiast over betonvloeren, daarom hebben wij alle voordelen voor je op één rijtje gezet:

Naadloos

Doordat een betonvloer naadloos is heb je geen last van vuil dat tussen de naden gaat zitten. Dit maakt de vloer gemakkelijk schoon te maken en dus hygiënisch.

Goedkoper bij grote oppervlakken

Laat je de hele vloer van je begane grond voorzien van een betonvloer? Bij grote oppervlakken is het voordelig om voor een betonvloer te kiezen, omdat de totaalprijs dan lager wordt.

Unieke uitstraling

Door de verschillende processen bij het gieten van een betonvloer, ziet geen betonvloer er hetzelfde uit. Je hebt dus altijd een unieke vloer met een unieke uitstraling.