De zomer begint zich langzamerhand aan te dienen, tijd om je tuin zomer klaar te maken. Hoewel de dagen nu wat langer zijn, is het altijd fijn om wat verlichting in je tuin te hebben. Breng sfeer in je tuin door een aantal tuinfakkels in je tuin te plaatsen. Het dansende licht van een tuinfakkel geeft een gezellig effect, hierdoor wordt je zwoele zomeravond nog gezelliger.

Ontspannend en sfeervol

Steek de tuinfakkels aan na een lange dag werken, pak een glas wijn en ga lekker ontspannen. Woon je aan het water of heb je een zwembad in de tuin? Dan geven tuinfakkels een extra sfeervol effect tijdens de zwoele zomeravonden. De vlammen weerspiegelen namelijk in het water, hierdoor krijg je een soort dubbel effect van de vlammen. Door je tuinfakkels in bosjes bij elkaar te plaatsen, creƫer je een speels effect. Denk er wel aan als je tuinfakkels in je tuin gaat plaatsen, dat je er niet te weinig plaatst, het wordt namelijk anders een karig geheel en krijg je niet het gewenste effect.

Tuinfakkels in allerlei soorten en maten

De meeste tuinfakkels branden op paraffine fakkelolie, die een traditionele vlam geeft. Naast fakkels met een traditionele vlam, kun je ook kiezen voor gekleurde fakkelolie bijvoorbeeld groen, paars, oranje of rood. De bamboe tuinfakkels zijn veruit het populairst, deze fakkels brengen naast een warmer gevoel ook een tropische sfeer in je tuin. Naast bamboe fakkels kun je ook kiezen voor een RVS tuinfakkels. Deze roestvrij stalen fakkels bestaan uit een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Doordat RVS fakkels lang hun mooie zilveren kleur blijven houden, kun je er jarenlang plezier van hebben. Wil je liever een kleiner vlammetje? Kies dan voor kaarsfakkels, deze buitenkaarsen hebben een dikkere lont waardoor ze niet snel uit zullen gaan.

Wij zijn zeer benieuwd wat voor sfeer tuinfakkels in jouw tuin brengen. Laat de zomer maar komen!